Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Στροφή” σε Καρτάμπια! Στην… επικαιρότητα ο Μάλμπασιτς

ΑΕΚ: “Στροφή” σε Καρτάμπια! Στην… επικαιρότητα ο Μάλμπασιτς
ΑΠΕ

Η ΑΕΚ βάζει στην… άκρη την περίπτωση του Ντανιέλε Βέρντε και πλέον σε πρώτο πλάνο βρίσκεται αυτή του Φεντερίκο Καρτάμπια. Στο προσκήνιο και πάλι ο Φίλιπ Μάλμπασιτς.

Η μετεγγραφή του Ντανιέλε Βέρντε “ναυαγεί” για την ΑΕΚ, λόγων των μάνατζερ του παίκτη και πλέον η Ένωση στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις, για να ενισχυθεί στα εξτρέμ.

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως περνά αυτή τη στιγμή ο Φεντερίκο Καρτάμπια (ΦΩΤΟ). Ο 26χρονος Αργεντινός εξτρέμ έχει ρίξει τις απαιτήσεις του από το 1 εκατ. ευρώ που αξίωνε αρχικά, κάτι που αναμένεται να κάνει και η Λα Κορούνια, προκειμένου να… ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του (σ.σ. αρχικά ζητούσε 2,5 εκατ. ευρώ).

Πέρα από το οικονομικό της σκέλος, η περίπτωση του Καρτάμπια δεν είναι εύκολη, από τη στιγμή που ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο ισπανικών ομάδων (Γρανάδα και Οσασούνα).

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ κοιτάζει -και πάλι- τον Φίλιπ Μάλμπασιτς. Σύμφωνα με τη “Live Sport” το όνομα του Σέρβου επιθετικού βρίσκεται και πάλι στο… τραπέζι των “κιτρινόμαυρων” (τον ήθελαν και το περασμένο καλοκαίρι).

Η Τενερίφη δεν είναι αρνητική στην προοπτική πώλησης του παίκτη, αξιώνοντας ένα ποσό περίπου στις 500 χιλιάδες ευρώ. Τον Σέρβο 26χρονο επιθετικό είχε “τσεκάρει” για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, αλλά η μετεγγραφή δεν προχώρησε, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης έψαχνε επιθετικό με διαφορετικά στοιχεία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις