Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: Τέλος ο Χιμένεθ! Ραντεβού με Ουζουνίδη

Χιμένεθ - ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

– Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ, αφού ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της
– Η στάση και οι απαιτήσεις του Ισπανού τεχνικού έφεραν… βαθιά ρήξη στις σχέσεις του με τους “κιτρινόμαυρους”
– Ενοχλημένος ο Μελισσανίδης, απέσυρε την πρόταση του μετά τις επαφές που είχε ο Χιμένεθ με ομάδες
– Στο προσκήνιο πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Άμεσα αναμένεται να υπάρξει επαφή

Ήρθε για δεύτερη φορά στην ΑΕΚ, την βοήθησε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια, αλλά η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν δεν θα βρει το Μανόλο Χιμένεθ τον πάγκο της Ένωσης.

Μπορεί να προέκυψε απόλυτα θετικό κλίμα μετά την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά ο Ισπανός τεχνικός δεν έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο, αφού υπήρξε διαφορά στο οικονομικό. Μάλιστα, στην τελευταία επικοινωνία που είχε ο ατζέντης του με την πλευρά της ΑΕΚ, μετέφερε αίτημα για συμβόλαιο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ (για τον Χιμένεθ και τους βοηθούς του) το οποίο στη συνέχεια έπεσε κατά 500 χιλ. ευρώ.

Η αναβλητικότητα που παρουσίασε ο Χιμένεθ, οι απαιτήσεις του, αλλά και οι επαφές που είχε με άλλες ομάδες προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ΑΕΚ. Το οριστικό τέλος το όρισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος -σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από το ρεπορτάζ της Ένωσης- αποφάσισε να αποσύρει την πρόταση που του είχε κάνει για ανανέωση συμβολαίου.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η διοίκηση της Λας Πάλμας αναμένεται τη Δευτέρα ν’ ανακοινώσει τον Ανδαλουσιάνο τεχνικό, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα έχει ως πρώτο στόχο την επιστροφή της στην Primera Division.

Έτσι, η ΑΕΚ μπαίνει σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για να καθίσει στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο. Ήδη είχαμε την πρώτη επαφή μεταξύ της ΑΕΚ και του Έλληνα τεχνικού και επίκειται μέσα στη μέρα συνάντηση των δύο πλευρών.

Σε περίπτωση που δεν.. προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση (επαφές αναμένεται να υπάρξουν ακόμα και μέσα στην ημέρα), η Ένωση αναμένεται να στραφεί στην ξένη αγορά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις