Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Θολό το… τοπίο για Καρντόσο

ΑΕΚ: Θολό το… τοπίο για Καρντόσο
Intime

Προβληματισμός στην ΑΕΚ για τον Μιγκέλ Καρντόσο, χωρίς όμως οι διοικούντες να έχουν πάρει κάποια απόφαση για το μέλλον του.

Το κλίμα στην ΑΕΚ για τον Μιγκέλ Καρντόσο παραμένει… περίεργο, μετά και την εικόνα που παρουσίασε στα τελευταία της επίσημα ματς. Οι κακές εμφανίσεις στα προκριματικά του Europa League και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από την Τραμπζονσπόρ έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στη διοίκηση του συλλόγου και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε επαφές με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, εκφράζοντας τον προβληματισμό του, χωρίς όμως να έχει πάρει κάποια απόφαση. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν εξ αρχής διατεθειμένος να στηρίξει τον Καρντόσο, αλλά ο αγωνιστικός κατήφορος που παρουσιάζει η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να τον κάνει να… αλλάξει στάση, ειδικά αν δει πως δεν υπάρχει βελτίωση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βρίσκεται σίγουρα στον πάγκο της ΑΕΚ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (25.08.2019 / 22:00) και ο Δημήτρης Μελισσανίδης περιμένει να δει σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης.

Σε διαφορετική περίπτωση, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να αποσύρει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του Καρντόσο και η ΑΕΚ να αντικαταστήσει τον προπονητή της, με την έναρξη της Superleague 1.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις