Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Το backstage της φωτογράφισης για τις νέες εμφανίσεις – video

ΑΕΚ: Το backstage της φωτογράφισης για τις νέες εμφανίσεις – video

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε τις τρεις νέες εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2018/19 και λίγη ώρα μετά έδωσε στη δημοσιότητα και video από το backstage της φωτογράφισης των παικτών, που αποκάλυψαν τα καινούρια… ρούχα εργασίας της Ένωσης.

Το ΑΕΚ ΤV μας βάζει στην φωτογράφιση για τις νέες φανέλες των πρωταθλητών Ελλάδας για τη σεζόν 2018-19, που έγινε στο γυμναστήριο των Σπάτων.

ΑΕΚ: Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις των «κιτρινόμαυρων» [pics]

Πέτρος Μάνταλος, Αντρέ Σιμόες, Τάσος Μπακασέτας, Μάρκο Λιβάγια, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Βασίλης Μπάρκας ήταν τα “κιτρινόμαυρα” μοντέλα και φωτογραφήθηκαν λίγο πριν την αναχώρηση της Ένωσης για το Κιέλτσε της Πολωνίας.

Η ενημέρωση των “κιτρινόμαυρων”

“To video του ΑΕΚ ΤV σας βάζει στα άδυτα της φωτογράφισης, που έγινε για τις νέες φανέλες της ΑΕΚ για τη σεζόν 2018-19 στο γυμναστήριο των Σπάτων, αλλά σας παρουσιάζει και κοντινά πλάνα με τις ξεχωριστές λεπτομέρειες της κάθε εμφάνισης.

Πέτρος Μάνταλος, Αντρέ Σιμόες, Μάρκο Λιβάια, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Τάσος Μπακασέτας και Βασίλης Μπάρκας ανταποκρίθηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο και σε αυτόν τον ρόλο, λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για το Κιέλτσε της Πολωνίας.

Παρακολουθείστε από το AEK TV το backstage video του photoshooting των νέων εμφανίσεων, που εγκαινιάζουν μια νέα με μεγάλες προοπτικές εμπορική συνεργασία της πρωταθλήτριας με την αμερικανική εταιρία Capelli Sport!”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις