Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Τραμπζονσπόρ: Να πάρει αποτέλεσμα… πρόκρισης στο άδειο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – Τραμπζονσπόρ: Να πάρει αποτέλεσμα… πρόκρισης στο άδειο ΟΑΚΑ
Intime

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ στο άδειο ΟΑΚΑ και θέλει να πάρει αποτέλεσμα που θ;α της δώσει την… ώθηση για πρόκριση στους ομίλους του Europa League (21:00, NewsIt.gr, Novasports).

Να βάλει τις βάσεις, έτσι ώστε να φτάσει κοντά στην επίτευξη του πρώτου της στόχου για τη νέα σεζόν θέλει να βάλει η ΑΕΚ, που υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League.

Η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο καλείται να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο, να “σβήσει” την γκρίνια που προκλήθηκε από το τελευταίο ματς -κόντρα στη Κραϊόβα- και να πάρει ένα αποτέλεσμα μέσα στο άδειο ΟΑΚΑ, που θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς στο καυτό “Σενόλ Γκιουνές” της Τραπεζούντας.

Στην προσπάθεια της αυτή, η ΑΕΚ δεν υπολογίζει στους ανέτοιμους Κλωναρίδη και Τσιγκρίνσκι, ενώ για λόγους τακτικής έμεινε εκτός ο Νίκλας Χουλτ. Ο τραυματίας Κλωναρίδης και ο ανέτοιμος Τσινγκρίνσκι δεν βρίσκονται στη διάθεση του Πορτογάλου.

Πιθανή ενδεκάδα:

Μπάρκας, Παουλίνιο, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμάο, Σιμόες, Μάνταλος, Ζεράλντες, Βέρντε, Λιβάγια

Η ΑΕΚ θα δώσει το κρίσιμο ματς χωρίς τη βοήθεια του 12ου παίκτη της, λόγω τις τιμωρίας που «κουβαλάει» από πέρυσι. Στις εξέδρες θα βρίσκονται μόνο 100-150 παιδιά, κάποια από τις ακαδημίες τμημάτων της και κάποια από τα “Παιδικά χωριά SOS”.

Να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚ έχει μείνει αήττητη επί δώδεκα ματς στο Europa League, ενώ η Τραμπζονσπόρ είναι αήττητη επί έξι μήνες σε όλες τις διοργανώσεις!

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Γερμανός, Ντάνιελ Ζίμπερτ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις