Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Τρέντσιν: Κακή εικόνα και ήττα για την Ένωση!

ΑΕΚ – Τρέντσιν: Κακή εικόνα και ήττα για την Ένωση!
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στη φιλική αναμέτρηση με την Τρέντσιν και με πολλά λάθη στην άμυνά της, ηττήθηκε με 2-1, έχοντας ως σκόρερ τον νεαρό Μπότο στις καθυστερήσεις του ματς.

Με αρκετά προβλήματα σε όλες τις γραμμές και τους παίκτες της να “ψάχνονται” ακόμη εν μέσω της προετοιμασίας, η ΑΕΚ εμφάνισε κακή εικόνα στο γήπεδο και ηττήθηκε με 2-1 από την Τρέντσιν.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ένωση κράτησε το μηδέν στην άμυνα και έχασε και πέναλτι με τον Μάνταλο, όμως σε αυτό το διάστημα προβλημάτισε περισσότερο με την απόδοσή της. Στο δεύτερο μέρος, με τον Καρντόσο να κάνει και πολλές αλλαγές, η ομάδα έδειξε καλύτερα στοιχεία, αλλά κάποιες χαμένες ευκαιρίες στην επίθεση και λάθη στην άμυνα έφεραν την ήττα.

Ο Ντεπέτρις στο 79′ έκανε το 1-0 μετά από κακή πάσα του Παουλίνιο στον Σιμόες, με τον Μπουκαρί να αυξάνει το δείκτη του σκορ στο 2-0 μετά από νέο λάθος στο 87′, αυτή τη φορά από τον Μπότο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ πάντως, “απάντησε” με γκολ στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το 2-1 στο 90+3′, μετά από προσπάθεια του Κλωναρίδη.

Η σύνθεση της ΑΕΚ

Τσιντώντας (46’ Μπάρκας) – Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι (46’ Βράνιες), Οικονόμου (46’ Σβάρνας), Χουλτ (66’ Λόπες) – Σιμάο (80’ Μπότος), Κρίστισιτς (46’ Γαλανόπουλος) – Ντέλετιτς (46’ Κλωναρίδης), Σαμπανάτζοβιτς (46’ Σιμόες), Μάνταλος – Λιβάγια (66’ Γιακουμάκης).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις