Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

ΑΕΚ – Τσιντώντας: “Όταν είσαι πρωταθλητής όλοι δίνουν κάτι παραπάνω”

ΑΕΚ – Τσιντώντας: “Όταν είσαι πρωταθλητής όλοι δίνουν κάτι παραπάνω”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναγιώτης Τσιντώντας γνωστοποίησε την κατάσταση στην ομάδα της ΑΕΚ μετά την ήττα και από τον Ολυμπιακό και έθεσε ως στόχο για την ομάδα, την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τις δυσκολίες της φετινής σεζόν, μετά και την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, μίλησε στη Nova, ο Παναγιώτης Τσιντώντας, που αναφέρθηκε και στην ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και τον ανταγωνισμό με τον Μπάρκα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του Τσιντώντα

Για την ήττα στο Καραϊσκάκη: «Αυτό είναι ένα δύσκολο κομμάτι. Πρέπει να φανούμε δυνατοί. Ενωμένοι και με τη δουλειά να το ξεπεράσουμε. Και να κάνουμε το επόμενο βήμα, που είναι αρχικά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και μετά του Κυπέλλου».

Για όσα είπε με τους συμπαίκτες του μετά το ματς: «Πάντοτε συζητάμε στα αποδυτήρια. Προσπαθούμε να δούμε τι φταίει. Που μας εμπόδισε για το θετικό αποτέλεσμα. Δεν μείναμε όμως πολύ στο παιχνίδι γιατί θα επηρεαζόμασταν. Είπαμε να δουλέψουμε όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε αυτό το σοκ και να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Για τον Απόλλωνα: «Δεν έχει τίποτα να χάσει. Θα έρθει να κάνει το παιχνίδι του και να δείξει ότι δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την θέση Έρχονται να παίξουν με την πρωταθλήτρια. Ομάδες όπως ο Απόλλων, πρέπει να έρχονται στο ΟΑΚΑ και να καταλαβαίνουν από το πρώτο λεπτό ότι θα χάσουν γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα».

Για το πώς θα ξεπεράσει η ΑΕΚ την ήττα από τον ΟΣΦΠ: «Σίγουρα αυτό θα μας το περάσει ο προπονητής το πως θα το ξεπεράσουμε. Ο κάθε παίκτης πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις να ξεπερνά μια τέτοια περίοδο. Πάντα όταν είσαι πρωταθλητής οι υπόλοιπες ομάδες θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Εμείς αυτή την χρονιά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τον τίτλο. Δεν θα πρέπει να το βάλουμε κάτω. Έχουμε τον στόχο του Κυπέλλου που θέλουμε την κατάκτηση. Και με τη νέα χρονιά να κατακτήσουμε ό,τι μπορούμε».

Για την θέση του τερματοφύλακα και τη δύσκολη περίοδο του Μπάρκα: «Πάντα η θέση μας είναι λίγο δύσκολη. Πάντα θα υπάρχει κριτική. Δεν συζητήσαμε κάτι με τον Βασίλη. Γνωρίζει και ο ίδιος τι πρέπει να κάνει. Όταν υπάρχει κάτι τέτοιο, δουλεύεις για να το ξεπεράσεις και να δείξεις καλύτερο πρόσωπο».

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Είναι δύσκολη η ερώτηση γιατί κανείς στην ομάδα δεν είχε στο μυαλό του να συζητά κάτι τέτοιο. Αλλά εδώ που φτάσαμε πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κρατήσουμε την τρίτη θέση, είναι δύσκολο να το λέω και να πάρουμε το Κύπελλο. Σίγουρα είναι πρόβλημα το κίνητρο. Αλλά έχουμε έναν νέο προπονητή και του χρόνου η χρονιά θα ξεκινήσει πάλι από το μηδέν».

Για το αν υπάρχουν δυσκολίες με τον Απόλλωνα: «Κανονικά δεν πρέπει να μιλάμε για δύσκολο έργο αφού είμαστε η ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε αυτό που θα μας πει ο προπονητής μας».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις