Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Βαρύς ο… πέλεκυς για τους “κιτρινόμαυρους”! Αφαίρεση βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών

ΑΕΚ: Βαρύς ο… πέλεκυς για τους “κιτρινόμαυρους”! Αφαίρεση βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών
ΦΩΤΟ eurokinissi

Πολύ… ακριβά θα “πληρώσει” η ΠΑΕ ΑΕΚ τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί της στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Ποινή – σοκ για την ΑΕΚ, για τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί της στο ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό (συμπλοκές των οπαδών της με τις δυνάμεις της Αστυνομίας στην ανάπαυλα του παιχνιδιού).

Η πειθαρχική επιτροπή της Superleague επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΚ αφαίρεση τριών βαθμών, δυο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 73.250 ευρώ.

Εκδικάστηκε η υπόθεση της ΑΕΚ! Η θέση της Ένωσης για τα επεισόδια

Η ποινή είναι εφέσιμη και έτσι η Ένωση αναμένεται να πάει την υπόθεση στην αρμόδια Επιτροπή Εφέσεων, για τη μείωση της. Σε περίπτωση που ισχύσει η συγκεκριμένη ποινή, η ΑΕΚ θα κληθεί να αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο της στην εξέδρα κόντρα στον Άρη (27/10) και Ατρόμητο (11/11).

Η ανακοίνωση…

“Βάσει των αναφερομένων στο από 7/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/18/2035272/9-10-2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ποσού εβδομήντα τριών χιλιάδων διακοσίων πενήντα (73.250,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις