Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Βίντι: Η αποστολή και η τελευταία προπόνηση πριν… τ’αστέρια! video

ΑΕΚ – Βίντι: Η αποστολή και η τελευταία προπόνηση πριν… τ’αστέρια! video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Πανέτοιμη να κάνει το… καθήκον της κόντρα στη Βίντι και να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League -μέσα στο ΟΑΚΑ- είναι η ΑΕΚ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για το αυριανό ματς (22:00, NewsIt.gr, Cosmote TV).

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη Δευτέρα την προετοιμασία της για τον επαναληπτικό με τη Βίντι. Οι παίκτες της Ένωσης θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τη… δουλειά και το τέλος του ματς να τους βρει -μαζί με τον κόσμο- να πανηγυρίζουν.

ΑΕΚ – Βίντι: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα» τόνισε ο Ουζουνίδης

Μετά το πέρας του απογευματινού προγράμματος ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους 20 εκλεκτούς του για τη σπουδαία ρεβάνς. Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπακασέτα, στον ανέτοιμο Τσιγκρίνσκι, στους τραυματίες Μπογιέ, Αλμπάνη, Γκάλο και στους Μοράν και Αϊντάρεβιτς που δεν υπολογίζονται.

Η αποστολή της Ένωσης για το ματς με τη Βίντι

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από την τελευταία προπόνηση της ομάδας, μέσω των social media που διατηρεί…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις