Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Βράνιες: “Ανεβαίνει” η Άντερλεχτ! Πλησιάζει η συμφωνία

Βράνιες - ΑΕΚ

Η Άντερλεχτ φαίνεται πως έχει… καψούρα με τον Όγνιεκ Βράνιες και θα “ανεβάσει” την πρόταση της προκειμένου να αποκτήσει τον αμυντικό της ΑΕΚ.

Διατεθειμένη να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ εμφανίζεται η Άντερλεχτ, προκειμένου να αποκτήσει τον Όγκνιεν Βράνιες. Οι Βέλγοι κατέθεσαν πρόταση 3 εκατ. ευρώ στην Ένωση για τον Βόσνιο αμυντικό και σύμφωνα με τη “Live Sport” σκοπεύουν να… ανέβουν στα 3,3 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά της Άντερλεχτ, εκφράζεται πλέον αισιοδοξία πως η πρόταση αυτή θα ικανοποιήσει την ΑΕΚ και θα πως θα υπάρξει συμφωνία για τη μετεγγραφή. Για το deal φαίνεται να πιέζει και ο Βράνιες, του οποίου οι απολαβές θα εκτοξευτούν κοντά στις 800.000 ευρώ το χρόνο.

Σε περίπτωση που η μετεγγραφή ολοκληρωθεί, η ΑΕΚ θα κινηθεί άμεσα για στόπερ, έχοντας ήδη ξεχωρίσει 1-2 περιπτώσεις αμυντικών. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Sportime”, μία από αυτές που εξετάζονται είναι του Μίλος Κοσάνοβιτς. Πρόκειται για 28χρονο Σέρβο κεντρικό αμυντικό που ανήκει στην Σταντάρ Λιέγης αλλά παραχωρήθηκε δανεικός (25 παιχνίδια) στην Γκεζτέπε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις