Πέμπτη, 23 Μαΐ
23oC Αθήνα

ΑΕΚ – Χιμένεθ: “Έχετε ακούσει τι λένε, δώστε απαντήσεις”

ΑΕΚ – Χιμένεθ: “Έχετε ακούσει τι λένε, δώστε απαντήσεις”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήρθε η ώρα για το Κύπελλο. Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να προσπαθεί να βάλει σε κλίμα τελικού τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης

Η ΑΕΚ καλείται να αφήσει πίσω τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να συγκεντρωθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε να “τσιτώσει” τους παίκτες του, ζητώντας τους να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, για τα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό.

“Η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει”

«Ήταν καταπληκτικό αυτό που ζήσαμε όλοι. Το απολαύσαμε μαζί με τον κόσμο μας. Το αξίζαμε. Όμως η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το δείξουμε ξανά. Πρέπει από τώρα, να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να δουλέψουμε συγκεκριμένα για τον τελικό. Έχετε διαβάσει τι γράφεται και έχετε ακούσει τι ακούγεται. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε, είναι να δώσετε τις δικές σας απαντήσεις, μέσα στο γήπεδο», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις