Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Χιμένεθ: “Μπράβο, νικήσατε και τον διαιτητή”

ΑΕΚ – Χιμένεθ: “Μπράβο, νικήσατε και τον διαιτητή”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποθέωσε τους παίκτες του μετά την εμφάνιση τους κόντρα στην Ξάνθη. Η ΑΕΚ συνέτριψε τους Ακρίτες με 4-0 στο ΟΑΚΑ, με τον Ισπανό τεχνικό να μοιράζει συγχαρητήρια σ’ όλους.

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας, με τον Μανόλο Χιμένεθ να τους εκφράζει την ικανοποίηση του για τον τρόπο που αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Ισπανός τεχνικός αποθέωσε τους “κιτρινόμαυρους” τόσο για την εμφάνιση τους όσο και για τον τρόπο που αντέδρασαν στα σφυρίγματα του διαιτητή στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι στην Ουκρανία με την Ντιναμό Κιέβου.

“Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την Κυριακή και τη νίκη μας. Όχι όμως μόνο γι’ αυτό. Σας αξίζουν συγχαρητήρια και για την εμφάνισή σας, αλλά και για το γεγονός πως κερδίσατε και τον διαιτητή. Μπορεί και στο μέλλον να αναγκαστούμε να κάνουν ξανά τέτοιες νίκες, αλλά εσείς δεν θέλω να το σκέφτεστε. Δεν υπάρχει λόγος. Μόνο το παιχνίδι μας να κοιτάμε.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τη ρεβάνς με την Ντιναμό που θέλουμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Δείξαμε στο πρώτο παιχνίδι πως θέλουμε τη νίκη και παίζουμε σαν μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή και στις καιρικές συνθήκες. Θα έχει πολύ κρύο, δεν θα είναι εύκολα”, είπε ο Χιμένεθ στους παίκτες του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις