Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – Χιμένεθ στους παίκτες: “Να παίζετε και για τον Πέτρο”

ΑΕΚ - Μάνταλος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στον σοβαρό τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου, αλλά και στα.. κατορθώματα των Αραούχο και Βράνιες, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ στην έδρα του Πανιώνιου, στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, μια ημέρα μετά τον αγώνα της Ένωσης στη Νέα Σμύρνη.

Ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις που γίνονται στην ΑΕΚ από το βράδυ της Κυριακής και -φυσικά- επισκίασε τη νίκη της ομάδας στη Νέα Σμύρνη. Σε αυτό το θέμα αναφέρθηκε τη Δευτέρα και ο Μανόλο Χιμένεθ.

“Είναι μια μεγάλη απώλεια για την ομάδα, αφού χάνει έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει πλέον να παίζετε και για τον Πέτρο, για να του αφιερώνουμε γκολ και νίκες. Το κενό του πρέπει να το καλύψουμε και θα το καλύψουμε. Πρέπει όλοι να δώσετε κάτι παραπάνω και πρέπει κι εγώ να σκεφτώ πράγματα για να βρούμε τις λύσεις”, είπε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ, στην σημερινή του ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ.

Το σχόλιο για Αραούχο και Βράνιες

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε και το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης της Νέας Σμύρνης και δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, αποθεώνοντας τους Αραούχο και Βράνιες.

“Πήραμε ένα σημαντικό γκολ από τον Αραούχο, που τον περίμενα. Είναι ένας παίκτης που τον ξέρω καλά, ξέρω τι μπορώ να περιμένω από αυτόν. Τον πίστευα και γι’ αυτό περίμενα πράγματα από εκείνον, ανέφερε για τον Αραούχο.

“Με τη θέληση που δείχνατε για τη νίκη με οδηγήσατε στην τρίτη αλλαγή. Τραυματίστηκε ο Τσόσιτς και έβαλα επιθετικό γιατί με την απόδοσή σας και την αποφασιστικότητά σας μου στείλατε μήνυμα ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και το πετύχαμε”, σχολίασε για την εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στον Όγκνιεν Βράνιες.

“Κράτησες την ψυχραιμία σου, έμεινες μέσα στο παιχνίδι και είδες… βγήκες νικητής”, ήταν το σχόλιο του Χιμένεθ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις