Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Χιμένεθ: Τα λέει με Μελισσανίδη για παραμονή και μετεγγραφές

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ ολοκληρώθηκαν -όπως και η τελευταία προπόνηση της ομάδας- και πλέον στην Ένωση μπαίνουν και… επίσημα σε διαδικασία για τη δημιουργία της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα βρίσκεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στον πάγκο της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν κι έτσι οι επόμενες κινήσεις του αφορούν το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Το… τυπικό ραντεβού μεταξύ Μελισσανίδη και Χιμένεθ, για την επισημοποίηση της συμφωνίας των δυο πλευρών, αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, εκεί όπου και θα συζητηθούν και θέματα μετεγγραφικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Live Sport” ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως θα ζητήσει τέσσερις προσθήκες βασικών παικτών στο ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα, οι μετεγγραφές θα αφορούν τη θέση του επιθετικού (με προτεραιότητα την παραμονή του Αραούχο) τη μεσαία γραμμή (θα γίνει προσπάθεια παραμονής του Κανέ) αλλά και στα εξτρέμ (2 παίκτες). Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει και κίνηση στο κέντρο της άμυνας, σε περίπτωση που δεν παραμείνει ο Βράνιες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις