Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Χάνει τον ΟΦΗ ο Λιβάγια! Η αποστολή για την Κρήτη

ΑΕΚ: Χάνει τον ΟΦΗ ο Λιβάγια! Η αποστολή για την Κρήτη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ξαφνική απώλεια για την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για την 5η αγωνιστική της Superleague, αφού ο Μάρκο Λιβάγια διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και έμεινε εκτός αποστολής.

Με 20 ποδοσφαιριστές, αλλά χωρίς τον Μάρκο Λιβάγια, η αποστολή της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, καθώς ο Κροάτης επιθετικός ένιωσε ελαφριές ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (28/09) και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί ενόψει και της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

“Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο Μάρκο Λιβάια ένιωσε ελαφριές ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και αποφασίστηκε να αποκλειστεί από την αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Άλεφ Σαλντάνια, ο Χρήστος Αλμπάνης και ο Λούκας Μπογέ συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου (20.30) με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ”.

Η αποστολή για το ΟΦΗ – ΑΕΚ

Οι «εκλεκτοί» του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μάνταλος, Γιούσης, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Γιακουμάκης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις