Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Με Χριστοδουλόπουλο – Σιμόες η κοπή πίτας των παλαιμάχων [pics]

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

“Η ομάδα αυτή έχει χαραχθεί πάνω που, θα σημαίνει πάντα πολλά για μένα” δήλωσε ο Αντρές Σιμόες κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ! Από τον Κώστα Νεστορίδη βραβεύτηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην αίθουσα VIP του Ολυμπιακού Σταδίου η ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Οι μεγάλες μορφές του συλλόγου συγκεντρώθηκαν για ακόμα μια φορά, ενώ στο πλάι τους βρέθηκε και ο προπονητής της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ. Η εφετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο όνειρο του κόσμου της ΑΕΚ, στο νέο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

“Η πίτα είναι αφιερωμένη στο νέο μας γήπεδο. Η ψυχή μας βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια που κόντρα σε δαίμονες σηκώνεται η Αγία Σοφιά”, ανέφερε ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Στέλιος Σεραφείδης.

“Η ομάδα αυτή έχει χαραχθεί πάνω που, θα σημαίνει πάντα πολλά για μένα, θέλω να συνεχίσω να αποτελώ μέρος της ιστορίας της” δήλωσε ο Αντρέ Σιμόες που βραβεύτηκε από τον γηραιότερο εν ζωή παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Αντώνη Παραγιό.

“Είναι μεγάλη τιμή για μένα να με βραβεύει η ιστορία της ΑΕΚ” είπε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που παρέλαβε την τιμητική του πλακέτα από τον “μεγάλο” Κώστα Νεστορίδη.

Τιμητική πλακέτα πήρε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου, όπως και το νεοϊδρυθέν τμήμα άρσεως βαρών.

Στην κατηγορία καλλιτεχνών τιμήθηκε ο ηθοποιός Ιωάννης Αιβάζης και ο τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης.

Για την προσφορά του στον αθλητισμό και την κοινωνία, τιμήθηκε ο νυν γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Δείτε στιγμές από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Eurokinissi

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις