Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ζεράλδες: “Ήρθα στην ΑΕΚ εξαιτίας του Καρντόσο” – video

ΑΕΚ – Ζεράλδες: “Ήρθα στην ΑΕΚ εξαιτίας του Καρντόσο” – video
ΦΩΤΟ intime

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Φρανσίσκο Ζεράλδες, ο οποίος και αποθέωσε τον Μιγκέλ Καρντόσο, σημειώνοντας αυτός ήταν ο βασικός λόγος που επέλεξε την Ένωση για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες είναι και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ, αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα και στη συνέχεια μίλησε για αυτό, δείχνοντας ενημερωμένος για την ιστορία της Ένωσης.

Παράλληλα δεν έκρυψε την εκτίμησή του στον προπονητή των “κιτρινόμαυρων”, Μιγκέλ Καρντόσο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν στην Πορτογαλία, κατά την κοινή τους παρουσία στη Ρίο Άβε.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ζεράλδες

«Ήρθα στην ομάδα ειδικά για τον κύριο Καρντόσο γιατί έχω δουλέψει μαζί του στην Ρίο Άβε. Οι οπαδοί δεν τον γνωρίζουν ακόμη, αλλά εγώ μπορώ να πω ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και ο τρόπος παιχνιδιού του θα τους κάνει να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο.

Για την ΑΕΚ έχω διαβάσει ότι ιδρύθηκε από ανθρώπους που εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι άνθρωποι που έχουν παλέψει απέναντι στις δυσκολίες και στις αντιξοότητες και για αυτό το λόγο οι οπαδοί δείχνουν τόσο μεγάλο πάθος για την ομάδα. Αυτό μου αρέσει γιατί και εγώ είμαι μαχητής ως ποδοσφαιριστής οπότε θα ταιριάξω με τους οπαδούς μας.

Είμαι εδώ για να πετύχω τους στόχους μου με την νέα μου ομάδα. Έχω το πλεονέκτημα ότι γνωρίζω τα «θέλω» του προπονητή και αυτό θα με βοηθήσει να παίξω ακόμη καλύτερα. Για το μέλλον θα υπάρξει χρόνος για να τα συζητήσουμε. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, ούτε το να μείνω στην ομάδα περισσότερο από αυτόν τον χρόνο. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα παίξω εδώ, αλλά αυτή τη στιγμή εστιάζω στο τώρα και στη φετινή χρονιά».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις