Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΛ – Άρης: Μηδέν εις το πηλίκο στη Λάρισα! Παρέμειναν στην 4η θέση οι “κίτρινοι”

ΑΕΛ – Άρης: Μηδέν εις το πηλίκο στη Λάρισα! Παρέμειναν στην 4η θέση οι “κίτρινοι”
ΦΩΤΟ Intime

ΑΕΛ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο “AEL FC Arena”, για την 18η αγωνιστική της Superleague, σε ένα κακό ποιοτικά ματς με ελάχιστες ευκαιρίες και πολλές δυνατές μονομαχίες αλλά και διακοπές.

Σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από σωρεία λαθών και κακών επιλογών, ΑΕΛ και Άρης έμειναν στο 0-0 στη Λάρισα, για την 18η αγωνιστική της Superleague, με τους “κίτρινους” να παραμένουν εντός εξάδας, ισόβαθμοι με την Ξάνθη στην 4η θέση. Στον αντίποδα η ΑΕΛ έφτασε τους 23 βαθμούς και την 7η θέση αλλά μετά τα αυριανά ματς ίσως να μη βρίσκεται εκεί.

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα ΕΔΩ

Το ματς δεν απέκτησε ποτέ ρυθμό, λόγω των δυνατών μονομαχιών που οδηγούσαν τραυματισμούς και συχνές διακοπές. H ΑΕΛ ξεκίνησε καλύτερα αλλά στο πρώτο μέρος αλλά πλην ενός παραλίγο αυτογκόλ που πήγε να πετύχει ο Βέλεθ μετά από σέντρα του Καρανίκα δεν είχε να επιδείξει κάτι άλλο, όπως και ο Άρης που είχε μόλις μία τελική.

Στο δεύτερο μέρος ο Μπρόυνο Γκάμα με φοβερό σουτ στο 57′ έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της ΑΕΛ, ενώ οι γηπεδούχοι στο 63′ είδαν τον Κουέστα να λέει “όχι” στον Κάτσε σε κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 90′ ο Νούνιτς βγήκε απέναντι στον Κουέστα αλλά καθυστέρησε να σουτάρει ή να πασάρει στον Ουάρντα που ακολουθούσε τη φάση από αριστερά και η ευκαιρία χάθηκε, σφραγίζοντας το τελικό 0-0.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις