Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΛ: Κατέθεσε φάκελο για Ευρώπη!

ΑΕΛ: Κατέθεσε φάκελο για Ευρώπη!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΛ ενημέρωσε, μέσω επίσημης ανακοίνωσης της, ότι κατέθεσε φάκελο για ευρωπαϊκή άδεια. Έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα οι “βυσσινί”.

Σε περίπτωση που οι ομάδες που θα τερματίσουν πιο ψηλά από την ΑΕΛ στη βαθμολογία δεν καταφέρουν να αδειοδοτηθούν από την UEFA, οι “βυσσινί” θα μπορέσουν να αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Κάτι τέτοιο, πάντως, μοιάζει δύσκολο, καθώς τη δεδομένη στιγμή η ομάδα της Θεσσαλίας έχει επτά ομάδες από πάνω της. (σ.σ. έξι αν βγάλουμε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν θα πάρει ευρωπαϊκή άδεια.)

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα 3/4/2018 κατέθεσε εμπροθέσμως τον φάκελο της δεύτερης φάσης των οικονομικών κριτηρίων στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, προκειμένου ο φάκελος της να αξιολογηθεί για αδειοδότηση UEFA.

Αυτή η ενέργεια της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της ομάδος, αφού οι ΠΑΕ που δεν κατέθεσαν μέχρι σήμερα φακέλους, δεν πρόκειται να αδειοθοτηθούν για συμμετοχή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αφενός μεν κινδυνέυουν με υποβιβασμό, εφόσον δεν αδειοδοτηθούν μετά από εκπρόθεσμη υποβολή μέχρι τις 16/4/2018, αφετέρου δε το μόνο το οποίο μπορούν να προσδοκούν είναι αδειοδότηση μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις με κυρώσεις (απαγόρευση μεταγραφών, επιτήρηση, κλπ)».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις