Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΛ – Λαμία: Βαθμός και… ικανοποίηση

ΑΕΛ – Λαμία: Βαθμός και… ικανοποίηση

Ο στόχος της παραμονής στη Superleague είχε ήδη επιτευχθεί. Μετά από ένα μέτριο ματς, ΑΕΛ και Λαμία έμειναν στην ισοπαλία (1-1) στο ματς που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τους για το φετινό πρωτάθλημα.

Το τελευταίο δεκάλεπτο «έκρυβε» τα γκολ και τις συγκινήσεις στο παιχνίδι της Λάρισας μεταξύ της ΑΕΛ και της Λαμίας (1-1), στο πλαίσιο της 30ης (και τελευταίας) αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, «κοίμισαν» τους φιλάθλους στις κερκίδες, καθώς ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Ολα αυτά έως το τελευταίο δεκάλεπτο. Τότε η Λαμία προηγήθηκε στο 81′ με τον Νίκο Τσούκαλο, και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 84′ με τον Μίλος Ντέλετιτς.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος (68′ Σουλούκος), Γιοβάνοβιτς, Μόρας, Γκοϊκοβιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (59′ Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης (72′ Περόνε), Ντέλετιτς.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουκόλης (41′ Πριντέτα), Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Βασιλαντωνόπουλος, Ομο, Μπουλουλής, Πίτι, Ακόστα (88′ Μπούτνικ), Βάντερσον (46′ Τσούκαλος).

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις