Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 1-3 ΤΕΛΙΚΟ – Άλωσαν τη Λάρισα οι “πράσινοι”

ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 1-3 ΤΕΛΙΚΟ – Άλωσαν τη Λάρισα οι “πράσινοι”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 3/3 στη Superleague. Μετά την Ξάνθη και τη Λαμία, η ομάδα του Γιώργου Δώνη έστειλε στο καναβάτσο και την ΑΕΛ, επικρατώντας εκτός έδρας των “βυσσινί” με 1-3.

Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη τρελαίνει… κόσμο. Οι “πράσινοι” πέρασαν κι από τη Λάρισα, επικρατώντας της ΑΕΛ με 3-1 κι έκαναν το 3/3 στη Superleague.

Μετά το πέρασμα της τρίτης αγωνιστικής, το “τριφύλλι” όχι μόνο έχει σβήσει το -6 που ξεκίνησε, αλλά έχει και τρεις βαθμούς, σκαρφαλώνοντας στη βαθμολογία.

Δύο γκολ πέτυχε ο Γιόχανσον κι ένα ο Χατζηγιοβάνης για τους “πράσινους”, είχε μειώσει σε 1-2 ο Φάτιον για τη Λάρισα.

Το LIVE του αγώνα από το newsit.gr

Παρά την απόφαση της ΓΓΑ για απαγόρευση των μετακινήσεων οργανωμένα ή μεμονωμένα, περίπου 200 φίλοι του «τριφυλλιού» πήραν εισιτήρια κι αποφάσισαν να ταξιδέψουν στη Λάρισα.

Οι «πράσινοι» φίλαθλοι μπόρεσαν, πάντως, να δουν την αγαπημένη τους ομάδα και να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια των παιδιών του Γιώργου Δώνη, καθώς κατευθυνόμενοι προς το γήπεδο συνάντησαν μπλόκα με κλούβες της αστυνομίας, η οποία τους ανάγκασε να επιστρέψουν στην Αθήνα, παρά το γεγονός ότι είχαν εισιτήρια, επικαλούμενη την απόφαση της ΓΓΑ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις