Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: Βραδιά στέψης! Παίρνει νίκη – τίτλου και πάει για φιέστα

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: Βραδιά στέψης! Παίρνει νίκη – τίτλου και πάει για φιέστα
ΦΩΤΟ intime (αρχείο)

Έκανε 34 χρόνια αναμονή αλλά ήρθε η ώρα για να πανηγυρίσει! Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στη Λάρισα και σε περίπτωση νίκης του θα σηκώσει το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Η εντυπωσιακή πορεία του ΠΑΟΚ στη φετινή Superleague πλησιάζει στο τέλος της, το αήττητο είναι πολύ κοντά στο να επιτευχθεί και ο “δικέφαλος του Βορρά” απέχει λίγες ώρες από το να σηκώσει το τρίτο του πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

Μετά τις κούπες που σήκωσε ο “δικέφαλος του Βορρά” στις μικρές κατηγορίες, ήρθε η ώρα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να σηκώσει το πρώτο τρόπαιο των Θεσσαλονικέων μετά από 34 χρόνια! Κάτι που θα γίνει, σε περίπτωση νίκης μέσα στην έδρα της ΑΕΛ.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1117326684636708864

Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να καθυστερήσει άλλο τη μαθηματική στέψη του, ενώ το… γόητρο και τα ρεκόρ ζητούν τη νίκη στη Λάρισα (βρίσκεται στο κυνήγι του αήττητου, 55 χρόνια μετά το ανάλογο κατόρθωμα του Παναθηναϊκού).

Σε περίπτωση νίκης, το σφύριγμα της λήξης θα δώσει το έναυσμα για να ξεκινήσει το… πάρτι. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν δείξει με την παρουσία τους τις τελευταίες αγωνιστικές πως… δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Τέμπη και μετά… καρφί στον Λευκό Πύργο

Η πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στέλνει τους πάντες στα Τέμπη, εκεί όπου εδώ και μέρες έχουν κανονίσει να συναντηθούν οι οπαδοί των Θεσσαλονικέων. Η οικογένεια του “δικέφαλου του Βορρά” θα βρεθεί στο μνημείο των αδικοχαμένων οπαδών της ομάδας και θα τους αφιερώσουν τον τίτλο.

Το πρώτο πανηγυρικό σκηνικό θα στηθεί εκεί! Στη συνέχεια η ομάδα θα συνεχίσει το δρόμο της για τη Θεσσαλονίκη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να προετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή στην ομάδα του Ιβάν Σαββίδη.

Ήδη ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει ανακοίνωση ότι σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ θα φωταγωγηθεί η πόλη ενώ σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα- οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα διασχίσουν την παραλιακή Λεωφόρο Νίκης σε ανοικτό λεωφορείο.

Τελικός προορισμός ο Λευκός Πύργος, εκεί όπου οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα κάνουν τη… νύχτα – μέρα και θα πανηγυρίσουν την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις