ΑΕΛ: “Σεβόμαστε την ιστορία της ΑΕΚ, αλλά…”

ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, υποστηρίζοντας ότι σέβεται την ιστορία της ΑΕΚ αλλά πολύ περισσότερο τη δική της. Η απάντηση της θεσσαλικής ομάδας στην αντίδραση της Ένωσης.

Η ΑΕΛ ζήτησε αντιντόπινγκ κοντρόλ στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, προκαλώντας την αντίδραση της Ένωσης. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος, έκανε λόγο για “αισχρή προσβολή”, με τη θεσσαλική ομάδα να απαντά με τη σειρά της ότι σέβεται την ιστορία της ΑΕΚ, αλλά πολύ περισσότερο τη δική της.

Η νεά ανακοίνωση της ΑΕΛ

“Επειδή η ΑΕΛ δεν έχει κανέναν λόγο να μην απαντάει με επίσημο τρόπο σε οποιαδήποτε παρατήρηση την αφορά, θέλουμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε την ιστορία της ΑΕΚ, αληθινά χαιρόμαστε για την Ευρωπαϊκή της πορεία και αληθινά στενοχωρηθήκαμε που αποκλείστηκε από την Δυναμό Κιέβου, αλλά πιο πολύ σεβόμαστε τη δική μας ιστορία, την οποία θέλουμε να είναι γεμάτη επιτυχίες και τίτλους και την οποία θέλουμε να συνεχίσουμε και στο άμεσο παρόν και στο μέλλον. Μας κάνει εντύπωση γιατί σε αυτό το απόλυτα νόμιμο αίτημα μας υπήρξε αυτή η αντίδραση από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ. Το θέμα για μας θεωρείται λήξαν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις