Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Άγιαξ – ΠΑΟΚ: Σύνθημα πρόκρισης από τον Ζίγιεκ

Άγιαξ – ΠΑΟΚ: Σύνθημα πρόκρισης από τον Ζίγιεκ
Intime

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε πριν από λίγα 24ωρα την επέκταση του συμβολαίου του Χακίμ Ζίγιεκ και ο Μαροκινός εξτρέμ έκανε αναφορά στο παιχνίδι του “Αίαντα” με τον ΠΑΟΚ.

Άγιαξ και ΠΑΟΚ μετρούν… αντίστροφα για τον επαναληπτικό τους αγώνα, στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Την ίδια ώρα όμως ο “Αίαντας” βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης συμβολαίων.

Άγιαξ – ΠΑΟΚ: «Πέταξε» για Άμστερνταμ! Πάει Ολλανδία ο Σαββίδης

Μετά την ανανέωση με τον Νταβίντ Νέρες, οι Ολλανδοί ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Χακίμ Ζίγιεκ. Ο 26χρονος Μαροκινός “μάγος” είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και το επέκτεινε για έναν ακόμη χρόνο. Μιλώντας για το συγκεκριμένο γεγονός, ο Ζίγιεκ αναφέρθηκε και στο ματς του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως το Champions League αποτελεί κίνητρο και για αυτό είναι απαραίτητη η πρόκριση.

“Υπέγραψα και θα βρίσκομαι εδώ τη νέα σεζόν και φυσικά το Champions League είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Όλοι έχουμε αυτόν το στόχο, είναι προφανές. Θέλουμε να αποδείξουμε πως η περσινή πορεία δεν ήταν πυροτέχνημα. Όμως πρώτα θα πρέπει να μπούμε στους ομίλους, ξεκινώντας από την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ζίγιεκ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις