Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Άγιαξ – Ρεάλ Μαδρίτης: Και στο τέλος κερδίζει η “Βασίλισσα”! Με Ασένσιο “άλωσε” το Άμστερνταμ – videos

Άγιαξ – Ρεάλ Μαδρίτης: Και στο τέλος κερδίζει η “Βασίλισσα”! Με Ασένσιο “άλωσε” το Άμστερνταμ – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η τρομερή εμφάνιση του Άγιαξ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε το παραμικρό αποτέλεσμα, αφού η “Βασίλισσα” της Ευρώπης, “άντεξε” στο σφυροκόπημα και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε τη νίκη με 2-1 επί των Ολλανδών.

Ο Άγιαξ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι παίκτες του έχασαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες και η τρεις σερί φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, τον “τιμώρησε” με δύο γκολ στην αντεπίθεση, για να πάρει τη νίκη… μισή πρόκριση στα προημιτελικά.

Τότεναμ – Ντόρτμουντ: Θρίαμβος στο τέλος για τους Λονδρέζους! – videos

Οι Ολλανδοί ήταν απόλυτα “κυρίαρχοι” στο πρώτο ημίχρονο και είχαν δοκάρι και ανεπανάληπτα τετ-α-τετ για να πετύχουν ένα γκολ, όμως η τύχη και ο… Κουρτουά τους απέτρεψαν το προβάδισμα.

Στο 36′ μάλιστα, τους είπε “όχι” και ο διαιτητής, αφού ο Ταλιαφίκο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά με τη βοήθεια και του VAR το γκολ ακυρώθηκε, σε μία πραγματικά δύσκολη φάση για τον ρέφερι του αγώνα.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, στις αρχές του δευτέρου μέρους, η Ρεάλ κατάφερε να βρει ένα γκολ στην πρώτη μεγάλη της ευκαιρία στο ματς, με τον Βινίσιους να περνάει 4 παίκτες πριν πασάρει στον Μπενζεμά, για να κάνει ο Γάλλος το 1-0.

Ο Άγιαξ δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες, βρίσκοντας πάντως την ισοφάριση με τον Ζίγιεκ στο 75′, μετά από τρομερή επιθετική ανάπτυξη.

https://twitter.com/salh82281/status/1095801531415359489

Η Ρεάλ Μαδρίτης όμως, δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της… κουβέντα και με μία φανταστική αντεπίθεση στο 87ο λεπτό του αγώνα, κατάφερε να “παγώσει” ξανά το Άμστερνταμ, κάνοντας το 1-2 με τον Ασένσιο, που είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή.

https://twitter.com/aRomeroll/status/1095803190132363265

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στο ματς, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το χειροκρότημα από τον κόσμο τους, αλλά τη “Βασίλισσα” να έχει εξασφαλίσει ήδη σκορ πρόκρισης για τους “8” του Champions League.

 

 

 

 

 

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις