Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Άγιαξ – Τότεναμ: “Λύγισε” on camera ο Ποκετίνο! video

Άγιαξ – Τότεναμ: “Λύγισε” on camera ο Ποκετίνο! video

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του. Η επική πρόκριση της Τότεναμ έφερε δάκρυα στον προπονητή της, Μαουρίσιο Ποκετίνο, τη στιγμή που έκανε δηλώσεις στη μεικτή ζώνη.

Εμφανώς συγκινημένος, σχεδόν καταπονημένος, εμφανίσθηκε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, λίγο μετά τον θρίαμβο της Τότεναμ, που επικράτησε μέσα στο Αμστερνταμ του Αγιαξ με 3-2 και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League, “σβήνοντας” την ήττα με 1-0 που γνώρισε στον Λονδίνο για τον πρώτο ημιτελικό.

“Τα παιδιά, είναι ήρωες, αλλά ο Λούκας είναι υπερήρωας με το απίστευτο χατ-τρικ του”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός τεχνικός, αναφερόμενος στον Μόουρα, ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ της αγγλικής ομάδας, το τελευταίο εκ των οποίων στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Τότεναμ δεν έκανε ούτε μια μετεγγραφή το καλοκαίρι που μας πέρασε. Το κόστος ανέγερσης του νέου “White Hart Lane” δέσμευσε ένα πολύ μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού της λονδρέζικης ομάδας και έτσι ο Ποκετίνο “αναγκάστηκε” να… πορευτεί με το ρόστερ που διαχειρίστηκε και την περσινή σεζόν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις