Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αγωγή της Nova στη Superleague!

Αγωγή της Nova στη Superleague!
Eurokinissi

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι σχέσεις της Nova με τη Superleague οδηγείται στα άκρα, με το συνδρομητικό κανάλι να πηγαίνει τη Λίγκα στα δικαστήρια.

Με αγωγή κατά της Superleague “απάντησε” η NOVA στο εξώδικο που απέστειλε η διοργανώτρια προς το συνδρομητικό κανάλι πριν από λίγα 24ωρα και με το οποίο ζητούσε την καταβολή των χρημάτων που οφείλονται.

Η Nova θεωρεί πως εξάντλησε τα περιθώρια καλόπιστης διαπραγμάτευσης με τη Superleague και πηγαίνει στα δικαστήρια τη διοργανώτρια, αφού βλέπει πως καμία από τις προτάσεις της για τη βελτίωση του του πρωταθλήματος δεν έχει υλοποιηθεί.

Έτσι, η Nova αποφάσισε να καταθέσει αγωγή μείωσης του τιμήματος της Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης. Σε αυτή του τη κίνηση κατά της Superleague το συνδρομητικό κανάλι στηρίζεται στη μελέτη ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα ο οποίος έλαβε υπ’ όψιν του όλες τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες αλλά και τα εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα της προηγούμενης διετίας στην λειτουργία του Συνεταιρισμού.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων που έχει αναλάβει η διοίκηση της Nova, με στόχο την αναδιάρθρωση του κοστολογικού μοντέλου της εταιρείας, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τα μειωμένα έσοδα που σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στην χαμηλή εμπορική απόδοση της Superleague.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις