Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τσέλσι: “Αλώβητοι” οι Λονδρέζοι στη Γερμανία! – videos

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τσέλσι: “Αλώβητοι” οι Λονδρέζοι στη Γερμανία! – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τσέλσι βρήκε “απάντηση” στο… σφυροκόπημα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στα πρώτα λεπτά του αγώνα και με γκολ του Πέδρο ελάχιστα πριν το ημίχρονο, έμεινε “αλώβητη” στη Γερμανία, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης με το 1-1, στον τελικό του Europa League.

Με τη “δύναμη” της έδρας της και την εκπληκτική ατμόσφαιρα των οπαδών της, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης “πίεσε” την Τσέλσι στο πρώτο ημιτελικό του Europa League, όμως οι “μπλε” έβγαλαν αντίδραση και πήραν το πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς του Λονδίνου.

Οι Γερμανοί ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά του αγώνα, έχασαν ευκαιρίες κυρίως με τον Ντα Κόστα και βρήκαν τελικά και το γκολ με τον Γιόβιτς να σκοράρει με κεφαλιά στο 23′, βάζοντας “φωτιά” στο γήπεδο.

 

Η ομάδα του Σάρι όμως, παρότι είχε για μία ακόμη φορά τον Αζάρ στον πάγκο, παρέμεινε ψύχραιμη στο ματς και άρχισε να ανεβαίνει στη συνέχεια, βρίσκοντας και την ισοφάριση πριν την ανάπαυλα.

Πιο συγκεκριμένα, στο 45ο λεπτό του αγώνα, ο Πέδρο μετά από κόρνερ του Γουίλιαν και φάση διαρκείας μέσα στα καρέ των γηπεδούχων, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ “παγώνοντας” τους οπαδούς της Φρανκφούρτης στις εξέδρες.

 

Το 1-1 παρέμεινε δε και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις, με το διαιτητή να αρνείται και πέναλτι σε μία από αυτές στην Τσέλσι, όταν ο Χιντερέγκερ μάρκαρε άτσαλα τον Ζιρού μέσα στην περιοχή.

 

Με την ισοπαλία αυτή φυσικά, οι Λονδρέζοι πήραν το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Europa League και επιστρέφουν στο Στάμφορντ Μπιτζ για να “σφραγίσουν” το “εισιτήριο”, όντας πια ένα… βήμα μακριά από έναν αγγλικό εμφύλιο, μετά και το 3-1 της Άρσεναλ στον άλλο ημιτελικό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις