Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Αιχμές” σε Κλοπ από Μορένο! “Δεν μου αρέσει ο τρόπος του”

“Αιχμές” σε Κλοπ από Μορένο! “Δεν μου αρέσει ο τρόπος του”
ΦΩΤΟ Reuters

Απόλυτα δυσαρεστημένος με τη συμπεριφορά του Γιούργκεν Κλοπ προς το πρόσωπό του, εμφανίστηκε ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, Αλμπέρτο Μορένο, αφήνοντας αιχμές για τον Γερμανό τεχνικό.

Την ώρα που η Λίβερπουλ πηγαίνει “τρένο” στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Γιούργκεν Κλοπ τείνει να αναδειχθεί σε… θεός για τους φίλους της, ένας νυν ποδοσφαιριστής του, ο Αλμπέρτο Μορένο ήρθε να βάλει “φωτιά” στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Ισπανός μπακ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του και “επιτέθηκε” στον προπονητή του για τη μικρή συμμετοχή του στους αγώνες, αλλά και τη συμπεριφορά του εναντίον του, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Μορένο

“Τραυματίστηκα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Δεν μου άρεσε η απόφαση του Κλοπ, επειδή προπονούμουν σκληρά και όταν επέστρεψα ήθελε μόνο τον Ρόμπερτσον. Δεν μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο με αντιμετωπίζει, αν και καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να βγάλει τον Ρόμπερτσον επειδή η ομάδα κερδίζει».

Για το συμβόλαιό του: «Η Λίβερπουλ μου έχει κάνει πρόταση ανανέωσης, αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει. Το Ιανουάριο η μεταγραφική αγορά ανοίγει και θα δούμε τι θα γίνει. Μέχρι σήμερα δεν έχω συμφωνήσει ούτε με τη Λίβερπουλ, ούτε με κάποια άλλη ομάδα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις