Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Άλμα” παραμονής ο Απόλλων! Νίκη 3-0 επί της ΑΕΛ

Απόλλων Σμύρνης
ΦΩΤΟ eurokinisi

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε με 3-0 τη Λάρισα και προσπέρασε την Κέρκυρα στη “μάχη” της σωτηρίας στη Superleague, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Δύο γκολ ο Αλμπάνης.

“Βήμα” παραμονής έκανε ο Απόλλων Σμύρνης στο παιχνίδι με τη Λάρισα για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 3-0 και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Κέρκυρας κόντρα στη Λαμία, βγαίνοντας από τη “ζώνη” του υποβιβασμού.

Η “ελαφρά ταξιαρχία” μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε μόλις στο 11ο λεπτό από εξαιρετική προσπάθεια του φορμαρισμένου Αλμπάνη και με τη… βοήθεια του Γιοβάνοβιτς της ΑΕΛ, αφού η μπάλα βρήκε στο σώμα του πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Οι Θεσσαλοί ανέβασαν στη συνέχεια την απόδοσή τους και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφεραν στην τελική προσπάθεια, γεγονός που πλήρωσαν στο δεύτερο ημίχρονο.

“Σόου” Αλμπάνη στο δεύτερο ημίχρονο

Ό,τι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ, το έκανε με απόλυτη ευστοχία στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλων, αφού με μόνο δύο τελικές στην εστία, κατάφερε να αυξήσει το προβάδισμά του στο 3-0. Ο Γιώργος Αλμπάνης ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για τους γηπεδούχους, αφού πέτυχε και τα δύο τέρματα, πρώτα με εντυπωσιακό “άδειασμα” του Μόρα και σωστό τελείωμα και στη συνέχεια με τρομερό σουτ από δύσκολη θέση.

Έτσι ο Απόλλων έφθασε τους 22 βαθμούς και βγήκε από την “επικίνδυνη ζώνη”, προσπερνώντας την Κέρκυρα, η οποία με το 0-0 κόντρα στη Λαμία, πήγε στους 21 βαθμούς. Η Αθηναϊκή ομάδα μάλιστα έχει και έναν αγώνα λιγότερο (το αναβληθέν ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα) και θεωρητικά πιο εύκολο πρόγραμμα, γεγονός που της επιτρέπει πλέον να “βλέπει” πιο καθαρά την παραμονή.

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Κοντοές, Κύργιας (63’ Χουάρες), Τσουκαλάς, Ναδάλες, Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (88’ Ανιέτε), Ελμπάζ (74’ Καστιγέχος), Παπάζογλου, Στάθης

Στον πάγκο: Ταΐρης, Σιατραβάνης, Μενδρινός, Κούρος

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς (63’ Λεοζίνιο), Μόρας, Ζίζιτς, Λαγός (46’ Ναζλίδης), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κρίζμαν (78’ Γκόλιας), Ντέλετιτς, Μλαντένοβιτς

Στον πάγκο: Θεοδωρόπουλος, Περόνε, Ρέντζας, Χούμπτσεφ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις