Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Μπράνκο ο ΠΑΟΚ! Ο ρόλος του Κροάτη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωσε Μπράνκο ο ΠΑΟΚ! Ο ρόλος του Κροάτη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει να ενισχύει το ποδοσφαιρικό τμήμα με έμπειρα στελέχη και από το εξωτερικό και στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Κροάτη Μάριο Μπράνκο, στη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Την πρόσληψη του πρώην αθλητικού διευθυντή της Χάιντουκ Σπλιτ, Μάριο Μπράνκο, για τη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για προσπάθεια “εισόδου στην ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων”.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του Μάριο Μπράνκο στη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Χάιντουκ Σπλιτ εντάσσεται στον Σύλλογο με σκοπό να συνεισφέρει στην υλοποίηση της στρατηγικής εισόδου του ΠΑΟΚ στην ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων και την αποτελεσματικότερη συνεργασία με την αγορά του ποδοσφαίρου.

Οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες διαχείρισης των ποδοσφαιριστών και η παράλληλη ανάγκη στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη της δυναμικής και της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας του Συλλόγου μας υποχρεώνουν συνεχώς να ενισχύουμε και το στελεχιακό δυναμικό με έμπειρους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Καλωσορίζουμε τον Μάριο Μπράνκο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις