Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ανατριχίλα στο Κάρντιφ! Κλάματα στο “αντίο” για τον πρόεδρο της Λέστερ – videos, pics

Ανατριχίλα στο Κάρντιφ! Κλάματα στο “αντίο” για τον πρόεδρο της Λέστερ – videos, pics
ΦΩΤΟ reuters

Απίστευτες εικόνες στο γήπεδο της Κάρντιφ, όπου η ουαλική ομάδα φιλοξένησε τη Λέστερ για το πρώτο παιχνίδι των “αλεπούδων” μετά το χαμό του προέδρου της ομάδας, Βιτσάι Σριβανταναπράμπα. Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες.

Τρομερό σκηνικό στο Κάρντιφ για το “αντίο” του Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, στην πτώση του ελικοπτέρου έξω από το γήπεδο της Λέστερ, στο τελευταίο ματς της ομάδας.

Χιλιάδες οπαδοί των “αλεπούδων” ταξίδεψαν μέχρι την Ουαλία για να αποθεώσουν μία τελευταία φορά τον αγαπημένο τους πρόεδρο, ο οποίος και χάρισε στην ομάδα το ανεπανάληπτο πρωτάθλημα του 2016 στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ανατριχίλα την ώρα του ενός λεπτού σιγής, με τους παίκτες της Λέστερ να δακρύζουν από τη συγκίνηση και τον Κάσπερ Σμάιχελ, τραγικό ήρωα, να μην μπορεί να συγκρατήσει τα κλάματά του. Με μπλούζες που είχαν το πρόσωπο του Ταϊλανδού επιχειρηματία τυπωμένο πάνω τους και έγραφαν “το αφεντικό” (the boss), εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες της Λέστερ ήθελαν τη νίκη για να την αφιερώσουν στον Βιτσάι Σριβανταναπράμπα και πέρασαν νικηφόρα με 1-0 από την Ουαλία και το Κάρντιφ με το γκολ του Γκρέι (55′). Η ομάδα του Κλοντ Πιέλ έφτασε τους 16 βαθμούς και πλησίασε την ευρωπαϊκή ζώνη.

Σε άλλο ματς, την πρώτη νίκη της σε 11 αγωνιστικές πανηγύρισε η Νιουκάστλ. Οι «ανθρακορύχοι» δεν είχαν σκοράρει στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, κάτι που πέτυχαν απέναντι στη Γουότφορντ (1-0). Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε στο 65′ ο Αγιόθε Πέρεθ. 

 

https://twitter.com/LCFC/status/1058741553152385025

https://twitter.com/LCFC/status/1058738379385389056

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις