Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ανατροπή! Δεκτή η έφεση του Αραβίδη – Πληρώνει τον παίκτη η ΑΕΚ

Ανατροπή! Δεκτή η έφεση του Αραβίδη – Πληρώνει τον παίκτη η ΑΕΚ
ΦΩΤΟ intime

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικής Διαφορών της ΕΠΟ είχε απορρίψει την έφεση του Δημήτρη Αραβίδη, αλλά αυτός απευθύνθηκε στο Διαιτητηικό Δικαστήριο και δικαιώθηκε, με την ΑΕΚ να καλείται να του καταβάλλει το ποσό των 13.470,36 ευρώ.

Η δικαστική “διαμάχη” της ΑΕΚ με τον άλλοτε αρχηγό της ομάδας Χρήστο Αραβίδη, φαίνεται ότι έχει φθάσει στο τέλος της και μάλιστα με ανατροπή, αφού το Διαιτητικό Δικαστήριο άλλαξε την απόφαση υπέρ του Έλληνα επιθετικού.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής είχε ασκήσει έφεση μετά το “όχι” από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικής Διαφορών της ΕΠΟ, στην προσφυγή του για το ποσό των 100.000 ευρώ. Η νέα απόφαση ήταν λοιπόν υπέρ του, αλλά για το ποσό των 13.470,36 ευρώ.

Η ανακοίνωση για Αραβίδη

“Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

– Δέχεται τύποις και ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Αραβίδη κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ και της 320/2019 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει την υπ’ αριθ. 320/2019 απόφαση της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ. Κρατεί και δικάζει την από 26/3/2019 προσφυγή του εκκαλούντος. Δέχεται εν μέρει την προσφυγή κατά πλειοψηφία. Υποχρεώνει την καθής η προσφυγή να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των 13.470,36 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την πλήρη εξόφληση.

– Δικάζει κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 09.09.2019 έφεση της ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς Χανίων κατά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΑΚΜΑΚΗ και της 404/2019 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις