Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Άνετες” Γιουβέντους και Ατλέτικο! Το… γιόρτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο – Δυσκολεύτηκε η Σίτι! video

“Άνετες” Γιουβέντους και Ατλέτικο! Το… γιόρτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο – Δυσκολεύτηκε η Σίτι! video
Reuters

Στο… ρελαντί νίκησε η Γιουβέντους την Λεβερκούζεν στο Τορίνο (3-0), με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να… γιορτάζει με γκολ τη συμπλήρωση 16 ετών από το ντεμπούτο του στο Champions League . Με 2-0 πέρασε από την έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας η Ατλέτικο Μαδρίτης. Δυσκολεύτηκε η Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ, κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, παρά το τελικό 2-0. τα αποτελέσματα της Τρίτης (01.20.2019) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Βραδιά των φιλοξενούμενων ήταν η Τρίτη (01.10.2019) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αφού από τους συνολικά οκτώ αγώνες, μόνο στους τρεις κρατήθηκαν “ανέπαφες” οι έδρες (Τορίνο, Βελιγράδι και Μάντσεστερ).

Η Γιουβέντους επιβλήθηκε στο “ρελαντί” της Λεβαρκούζεν με 3-0, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 89′ και να… γιορτάζει με γκολ τη συμπλήρωση 16 ετών από το ντεμπούτο του στο Champions League.

Στο άλλο παιχνίδι του 4ου ομίλου, η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε από τη Μόσχα με 2-0 απέναντι στη Λοκομοτίβ, σκοράροντας στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Παρί πέρασε από την Πόλη με 1-0 απέναντι στη Γαλατασαράι, με γκολ του Ικάρντι και έκανε έτσι το 2×2 στον 1ο όμιλο του Champions League, έχοντας στο -5 τη Ρεάλ Μαδρίτης. Νωρίτερα, η “βασίλισσα” έμεινε στο 2-2 με την Κλάμπ Μπριζ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά ο Στέρλινγκ ήταν αυτός που στο 66′ άνοιξε το… δρόμο προς τη νίκη (ο Φόντεν διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 90′). Οι “πολίτες” έφτασαν έτσι τους 6 βαθμούς στον 3ο όμιλο του Champions League, την ώρα που οι Κροάτες έμειναν στους 3 και είδαν την Σαχτάρ να τους “πιάνει” μετά το “διπλό” επί της Αταλάντα.

Οι βαθμολογίες

Η επόμενη αγωνιστική (22/10)

1ος Όμιλος

Μπριζ-Παρί, Γαλατά-Ρεάλ

2ος Όμιλος

Ολυμπιακός-Μπάγερν, Τότεναμ-Ερ. Αστέρας

3ος Όμιλος

Σαχτάρ-Ντιναμό, Μαν. Σίτι-Αταλάντα

4ος Όμιλος

Ατλέτικο-Λεβερκούζεν, Γιουβέντους-Λοκομοτίβ Μ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις