Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανεβαίνει ο Αστέρας! Νίκησε άνετα τον Λεβαδειακό

Ανεβαίνει ο Αστέρας! Νίκησε άνετα τον Λεβαδειακό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την τρίτη σερί νίκη του στη Superleague πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης. Μετά τον Παναθηναϊκό και τον Πλατανία, οι Αρκάδες νίκησαν εντός έδρας και τον Λεβαδειακό με 2-0, για τη 12η αγωνιστική. Τα γκολ σημείωσαν ο Ιγκλέσιας στο 32′ και ο Δουβίκας στο 63′.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, παίρνοντας τη μία νίκη μετά την άλλη. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, όντας ανώτερη απ’ αυτή του Ζοσέ Ανιγκό, έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση.

Στο 32′  ο Τόνσο εκτέλεσε κόρνερ και ο Ιγκλέσιας με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν για πρώτη και μοναδική φορά κοντά στο γκολ με τη συμπλήρωση της μιας ώρας, όταν ο Καθάριος βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασιάδη, αλλά απέτυχε να τον νικήσει. Και στο 63′, από νέο κόρνερ, ο Ιγκλέσιας πήρε πάλι την κεφαλιά και ο Δουβίκας από κοντά έκανε το 2-0. Ο Αστέρας κράτησε χωρίς δυσκολίες αυτό το σκορ ως το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (61′ Τσουκαλάς), Τόνσο, Καλτσάς (85′ Κώτσιρας), Γκοντό (46′ Δουβίκας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης (46′ Φαβάρο), Λεονάρντο, Ζαραδούκας (49′ Καθάριος), Μητρόπουλος (73′ Ιωαννίδης), Νιάσε, Μεντί, Σουμπίνιο, Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις