Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανεβασμένος ΠΑΟΚ! Εντυπωσιακό ημίχρονο με Στεάουα Βουκουρεστίου

Ανεβασμένος ΠΑΟΚ! Εντυπωσιακό ημίχρονο με Στεάουα Βουκουρεστίου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Ολλανδία για να συνεχίσει την προετοιμασία του και στο φιλικό κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, επικρατώντας με 2-1.

Μπαίνοντας με το… πόδι στο γκάζι, ο ΠΑΟΚ “εξαργύρωσε” το πρώτο του καλό ημίχρονο και νίκησε τη Στεάουα Βουκουρεστίου με 2-1, σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στην Ολλανδία (το 4ο που έχει δώσει).

Μόλις στο 5′ ο Βιεϊρίνια κατάφερε να ανοίξει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο πορτιέρε που περίμενε σέντρα. Ο ΠΑΟΚ πίεσε ψηλά, ανάγκαζε τους Ρουμάνους σε πολλά και αβίαστα λάθη και στο 10′ έφτασε στο 2-0, με τον Ελ Καντουρί να πιάνει -πέφτοντας- το “ψαλιδάκι” και την μπάλα να βρίσκει σε αντίπαλο και να καταλήγει στα δίχτυα. Μέχρι την ανάπαυλα, οι Θεσσαλονικείς είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την ίδια εικόνα. Οι αρκετές αλλαγές της Στεάουα την έκαναν πιο δυνατή και το γρήγορο γκολ της έδωσε ώθηση. Στο 47’ ο Μαν εκμεταλλεύτηκε μια ολιγωρία στην άμυνα του “δικέφαλου του Βορρά” και μείωσε στο τελικό 2-1.

Οι Ρουμάνοι ήταν πιο πιεστικοί, ανάγκασαν την ομάδα του Λουτσέσκου να υποπέσει σε λάθη, αλλά δεν ήταν εύστοχοι. Απ’ την άλλη, ο ΠΑΟΚ είχε καλά σουτ στο 64’ και στο 66′, αλλά ο τερματοφύλακας Βλαντ απομάκρυνε τις προσπάθειες των Μαουρίσιο και Λάμπρου.

Το ματς… χάλασε στη συνέχεια, μετά και τις πολλές αλλαγές που έγιναν και τα αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης (90+2′), ο Ζαμπά έβγαλε κάθετη για τον Ενρίκε, ο οποίος δεν έκανε καλό τελείωμα στο τετ-α-τετ. Επόμενο φιλικό για τον δικέφαλο είναι αυτό κόντρα στη Γάνδη την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Μπίσεσβαρ (46′ Λάμπρου), Πέλκας
Στο 72΄ μπήκαν στο ματς οι Κίτσιου, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Μπαλογιάννης, Σάκχοφ, Χαρίσης, Ενρίκε, Ζαμπά, Μυστακίδης, Σιαμπάνης.

Στεάουα Βουκ.: Βλαντ, Μπενζάρ Ρ., Μπαλάσα, Νεντέλκου, Φίλιπ, Τανάσε, Μοράις, Μορουτάν, Μπενζάρ Ντ., Κάκα, Τζάκολιτς

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις