Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Άνω κάτω η Γιουβέντους! “Ο Ντιμπάλα φεύγει γιατί δεν είναι ευτυχισμένος και δεν είναι ο μόνος”

Άνω κάτω η Γιουβέντους! “Ο Ντιμπάλα φεύγει γιατί δεν είναι ευτυχισμένος και δεν είναι ο μόνος”

Ο αδερφός του Πάουλο Ντιμπάλα, Γκουστάβο, αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός σταρ θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους επειδή δεν είναι ευτυχισμένος, ενώ έκανε λόγο και για άλλους παίκτες της ομάδας που νιώθουν άβολα και θα αποχωρήσουν από τον ιταλικό σύλλογο.

Ο αδερφός του Πάουλο Ντιμπάλα, Γκουστάβο μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή Futbolemico της Αργεντινής και με όσα δήλωσε φαίνεται ότι προσπαθεί να κάνει άνω κάτω τη Γιουβέντους, μιας κι αναφέρθηκε στο μέλλον του Αργεντινού σταρ, αλλά κι άλλων παικτών της ιταλικής ομάδας.

Ο Γκουστάβο Ντιμπάλα είπε ότι ο αδερφός του θα φύγει από τη Γιουβέντους γιατί δεν είναι ευτυχισμένος: “Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να φύγει ο Πάουλο από την Γιουβέντους, 100%… Δεν μπορώ να πω που θα πάει, αλλά οι πιθανότητες είναι τεράστιες. Εννοείται πως δεν είναι ευτυχισμένος εκεί που βρίσκεται“, δήλωσε και πρόσθεσε:

Ο Πάουλο δεν είναι ο μόνος που δεν είναι ευτυχισμένος, πολλοί παίκτες νιώθουν άβολα στην Γιουβέντους. Δεν θα είναι ο μόνος που θα φύγει“.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για πρόβλημα στα αποδυτήρια της Γιουβέντους. Λέτε ο ερχομός του Κριστιάνο Ρονάλντο το περασμένο καλοκαίρι να “χάλασε” τα αποδυτήρια της Μεγάλης Κυρίας;

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις