Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανώτερος ο Απόλλων Σμύρνης – Τυχερός ο Πανιώνιος

Απόλλων - Πανιώνιος

Έφτασε κοντά στη νίκη ο Απόλλων Σμύρνης. Ένα… τυχερό γκολ όμως -χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Κότνικ- έδωσε στον Πανιώνιο το βαθμό (1-1).

Λίγο πριν τη σέντρα είχαμε μια σημαντική στιγμή. Οι οπαδοί του Απόλλωνα… χαιρέτησαν την φιλοξενούμενη ομάδα με το πανό “Μάνα Σμύρνη σήμερα παίζουν τα παιδιά σου”. Η αναμέτρηση είχε πολύ καλό ρυθμό από τα πρώτα της λεπτά, με τις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικά. Ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που έχασε τεράστια ευκαιρία, μόλις στο 3′. Ο Κόρμπος βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσόσιτς, αλλά ο πορτιέρε του Απόλλωνα του είπε “όχι”, κρατώντας το μηδέν.

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν ξεκάθαρα η… καλύτερη ομάδα στη συνέχεια και η “απάντηση” του ήρθε στο 14′. Ο Καστιγέχος έστρωσε με το στήθος για τον Κονέ λίγο έξω από την περιοχή του Πανιωνίου, ο Αφρικανός μέσος έπιασε το ισχυρό σουτ, αλλά ο Κότνικ έδιωξε εντυπωσιακά. Τελικά, η υπεροχή των γηπεδούχων “μεταφράστηκε” σε γκολ στο 38′. ο Κούρος εκτέλεσε το φάουλ, ο Γκιοατά έχασε τον Μπαρτολίνι, ο Κότνικ δεν εκτίμησε σωστά τη φάση και ο Μπαρτολίνι -με κοντινή κεφαλιά- έκανα το 1-0 του ημιχρόνου.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο στην επανάληψη, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης αμύνθηκε σωστά. Στο 78′ όμως η.. τύχη χαμογέλασε στους “κυανέρυθρους”. Η μακρινή βολίδα του Μασούρα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αυτή στη συνέχεια χτύπησε στην πλάτη του Τσόβιτς και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1 (αυτογκόλ)!

Το ματς πήρε πολύ καλό ρυθμό, οι δυο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ της νίκης και στο 90+1′ ο Κονέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κότνικ με σουτ εντός μεγάλης περιοχής. Το σκορ δεν άλλαξε (1-1) με τον Πανιώνιο να μένει με 10 παίκτες στο φινάλε, μετά την αποβολή του Παπαγεωργίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις