Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Αντι-Άλισον ο… διωγμένος του ΠΑΟΚ! Με σούπερ deal στη Ρόμα ο Όλσεν

Αντι-Άλισον ο… διωγμένος του ΠΑΟΚ! Με σούπερ deal στη Ρόμα ο Όλσεν

Η Ρόμα πούλησε για 70 εκατ. ευρώ τον Άλισον στη Λίβερπουλ και φαίνεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν. Στα 12 εκατ. ευρώ η μετεγγραφή, διαθέτει ποσοστό μεταπώλησης η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ρόμπιν Όλσεν μπορεί να μην “έπιασε” ποτέ στον ΠΑΟΚ, όμως μετά και το εξαιρετικό του Μουντιάλ με τη Σουηδία, κέρδισε το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων club, μεταξύ των οποίων και η Ρόμα, που φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Κοπεγχάγη για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Σουηδία και την Ιταλία, οι Ρωμαίοι αναμένεται να καταβάλλουν το ποσό των 12 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς τερματοφύλακα, τον οποίο και προορίζουν για αντικαταστάτη του Άλισον, που έφυγε για την Λίβερπουλ με το “αστρονομικό” ποσό των 70 εκατ. ευρώ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από τον ΠΑΟΚ παρακολουθούν στενά την υπόθεση και περιμένουν την οριστική κατάληξή της, αφού διαθέτουν ποσοστό μεταπώλησης 20% για τον παίκτη, γεγονός που θα φέρει “τρελά” χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Ένα από τα δημοσιεύματα για τη μετεγγραφή του Όλσεν στη Ρόμα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις