Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αντίδραση Βασιλειάδη για Τζήλο! Στέλνει στον Άρειο Πάγο τα δημοσιεύματα κατά του διαιτητή

Αντίδραση Βασιλειάδη για Τζήλο! Στέλνει στον Άρειο Πάγο τα δημοσιεύματα κατά του διαιτητή
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ξυλοδαρμός του Θανάση Τζήλου έχει θορυβήσει τους πάντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποφάσισε να στείλει την υπόθεση στον Άρειο Πάγο, αλλά και την ΕΛ.ΑΣ., παραδίδοντας δημοσιεύματα του Τύπου εναντίον του Έλληνα διαιτητή, για να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης.

Η πρώτη αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, στον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, αφορούσε την αναζήτηση των ηθικών αυτουργών του δολοφονικού “χτυπήματος” στον Λαρισινό διαιτητή.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από το υπουργείο, ο κ. Βασιλειάδης έστειλε δημοσιεύματα κατά του Έλληνα ρέφερι στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, αλλά και στον αρχηγό της Αστυνομίας αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, για να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Η ενημέρωση από το υπουργείο

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης από την πρώτη στιγμή που έλαβε γνώση για τη μαφιόζικη επίθεση στον διαιτητή Θανάση Τζήλο, συγκέντρωσε τα σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου και τα απέστειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, αλλά και στον αρχηγό της Αστυνομίας αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, ώστε να ενημερωθούν για το γεγονός και να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Παράλληλα ο Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Περιμένουμε η Ελληνική Αστυνομία να ενεργήσει και να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τους φυσικούς αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς της άνανδρης επίθεσης στον διαιτητή Θανάση Τζήλο. Καμία ανοχή σε αυτούς που θέλουν να επιβάλλουν νόμους μαφίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις