Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αούστρια – ΑΕΚ: Με Ανέστη στην αποστολή

Αούστρια – ΑΕΚ: Με Ανέστη στην αποστολή

Ο Γιάννης Ανέστης συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει στη Βιέννη για το ματς με την Αουστρια.

Αν και είχε αποκλειστεί πό τους δύο τελευταίους αγώνες, το γεγονός ότι ο Βασίλης Μπάρκας δεν έχει δηλωθεί στην UEFA αποκαλύπτει τον προφανή λόγο που επιστρέφει στην αποστολή ενδεχομένως ως αλλαγή του Παναγιώτη Τσιντώτα, καθώς θα ήταν μεγάλο το ρίσκο να ταξιδέψει η ΑΕΚ στη Βιέννη με αναπληρωματικό το νεαρό Παναγιώτη Ντούνη.

Από εκεί και πέρα, πολύ σημαντική είναι η απώλεια του Ούρος Τσόσιτς που τραυματίστηκε (κάκωση στον αριστερό προσαγωγό) στον αγώνα με τον Πλατανιά στις 27 Νοεμβρίου. Οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία δέκα ημερών, ο Σέρβος έκανε αγώνα δρόμου και τελικά δεν πρόλαβε.

Σήμερα ακολούθησε ατόμικο πρόγραμμα και θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Ατομικά γυμνάστηκε και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος (μηνίσκος) ο οποίος ούτως ή άλλως δεν είχε δηλωθεί στη λίστα του Europa League. Επίσης, διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής υπέστη στην προπόνηση ο Ανδρέας Βλαχομήτρος και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που αύριο (10:45) «πετάει» για τη Βιεννη, για τον αγώνα της Πέμπτης (20:00). «Κόπηκαν» εκτός από τους τραυματίες, οι Τρίστασον, Πατίτο, Βινίσιους.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις