Απάντηση Ολυμπιακού σε Παναθηναϊκό: “Να επαναληφθεί το παιχνίδι!”

ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός απάντησε στις κατηγορίες του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του αγώνα της Κυψέλης, ανάμεσα στις δύο ομάδες για το πρωτάθλημα της Volley League και ζήτησε την επανάληψη του παιχνιδιού.

Τα έντονα παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του βόλεϊ ανδρών, έφερε την αντίδραση του Ερασιτέχνη των “ερυθρολεύκων”, ο οποίος και ζήτησε επίσημα την επανάληψη του αγώνα.

Οργισμένη ανακοίνωση από Παναθηναϊκό! Φωνάζει για «κλοπή» του Ολυμπιακού

Με ανακοίνωσή τους, οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για “πρωτοφανή αντίδραση του νέου προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο.”, αλλά παραδέχονται τη λανθασμένη απόφαση του διαιτητή, που έκρινε εν πολλοίς την αναμέτρηση στην Κυψέλη.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

“Παρακολουθήσαμε την πρωτοφανή αντίδραση του νέου προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο., η οποία συνοδεύτηκε με τις σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είδαμε και σε επανάληψη την επίμαχη φάση του διαιτητικού λάθος, η οποία είναι και η μοναδική σε όλο το παιχνίδι στην οποία ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός, ξεκάθαρα λόγω της πολλαπλής διαγράμμισης του γηπέδου που οδήγησε σε διαιτητικό λάθος.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. δηλώνει επίσημα προς την Ε.Ο.Π.Ε., Ε.Σ.Α.Π. και κάθε αρμόδια αρχή ότι επιθυμεί να επαναληφθεί το παιχνίδι, για να αποκατασταθεί το αίσθημα της δικαιοσύνης. Ο Ολυμπιακός είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ και δεν χρειάζεται καμία εύνοια ακόμη και μη θελημένη, από καμία πλευρά.

ΥΓ1. Ευχόμαστε ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού να δείξει βέβαια, την ίδια ευαισθησία σε όλα τα αθλήματα στα οποία διοικεί.

ΥΓ2. Για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης η επιθυμία μας είναι ξεκάθαρη και δεν αποτελεί ειρωνεία. Προς την κατεύθυνση αυτή θα συνδράμουμε, σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας και μάλιστα με κόσμο. Βασική προϋπόθεση ωστόσο αποτελεί η τέλεση του αγώνα σε γήπεδο με τάραφλεξ, ακόμα και στην Κυψέλη, ώστε να μην μπορούν να επαναληφθούν τα ίδια λάθη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις