Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

“Απέδρασε” η Λίβερπουλ! Αποχώρησε με φορείο ο Σαλάχ – video

“Απέδρασε” η Λίβερπουλ! Αποχώρησε με φορείο ο Σαλάχ – video

Η Λίβερπουλ κατάφερε να φύγει –έστω και δύσκολα- με τη νίκη από την έδρα της Νιουκάστλ (3-2), αλλά ο τραυματισμός του Σαλάχ προκαλεί… πονοκέφαλο στον Γιούργκεν Κλοπ, ενόψει του επαναληπτικού με την Μπαρτσελόνα.

Δυσκολεύτηκε, αλλά τα κατάφερε. Η Λίβερπουλ πέρασε από την έδρα της Νιουκάστλ με 3-2 και επέστρεψε στην κορυφή της Premier League έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο από την Μάντσεστερ Σίτι (τη Δευτέρα υποδέχεται τη Λέστερ).

Η Λίβερπουλ είδε δύο φορές την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ να την ισοφαρίζει, αλλά πήρε τελικά το “τρίποντο” που την κρατά ζωντανή για τον τίτλο στην Premier League, έχοντας για “χρυσό” σκόρερ τον Ορίγκι, που βρήκε δίχτυα στο 86′.

Η νίκη των “ρεντς” όμως έφερε έναν μεγάλο πονοκέφαλο στον Γιούργκεν Κλοπ. ο Γερμανός τεχνικός είδε τον Σαλάχ να αποχωρεί με φορείο στο 73′ (με το σκορ στο 2-2), έχοντας… τρακάρει με αντίπαλο σε διεκδίκηση της μπάλας.

Ο Αιγύπτιος έδειξε να πονάει αρκετά στο κεφάλι και η κατάστασή του προκαλεί ανησυχία ενόψει της ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα στο «Άνφιλντ» για τα ημιτελικά του Champions League. Πιθανότατα όμως, θα «σφίξει» τα δόντια και θα παίξει, αφού μεσολαβούν και λίγα 24ωρα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις