Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

“Απέρριψα πρόταση για Αραούχο! Επιστρέφει με Λιβάγια στην Λας Πάλμας”

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinisi

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, μίλησε για τους δύο δανεικούς παίκτες της ομάδας στην ΑΕΚ και αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόσφατα και απέρριψε, πρόταση για τον Αργεντινό επιθετικό.

Το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο και του Μάρκο Λιβάγια “καίνε” πλέον τους οπαδούς της ΑΕΚ, αφού αμφότεροι αγωνίστηκαν φέτος ως δανεικοί στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ από τη Λας Πάλμας και η παραμονή τους και τη νέα σεζόν, αναμένεται να κριθεί το προσεχές διάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, μίλησε για τις εξελίξεις με όλους τους δανεικούς της ομάδας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και επισήμανε ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι όσοι έχουν συμβόλαια θα επιστρέψουν το καλοκαίρι στην ομάδα και κατόπιν θα κριθεί το μέλλον τους.

Όσον αφορά το Σέρχιο Αραούχο μάλιστα, αποκάλυψε ότι υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες, προσφορά για την απόκτηση του παίκτη, αλλά η απάντησή του ήταν αρνητική.

Οι δηλώσεις για τους παίκτες της ΑΕΚ

“Τόσο ο Σέρχιο με τον Μάρκο, όσο κι ο Λέμος με τον Ρεμί έχουν δοθεί δανεικοί, αλλά έχουν συμβόλαιο με την Λας Πάλμας. Θα επιστρέψουν και θα συνεχίσουν στον σύλλογο. Αν βέβαια φτάσει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τους συγκεκριμένους παίκτες, τότε ενδέχεται να τους πουλήσουμε. Όλοι θα επιστρέψουν όπως σας είπα, αλλά επαναλαμβάνω αν έρθει μία καλή προσφορά και αποφασίσουμε ότι πρέπει να πουλήσουμε, θα πουλήσουμε. Χθες απέρριψα μία προσφορά για τον Αραούχο”, τόνισε ο Ραμίρεθ.

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις