Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Απίστευτο ρατσιστικό σχόλιο για ποδοσφαιριστή! Εντυπωσιακή η αντίδραση του παίκτη

Απίστευτο ρατσιστικό σχόλιο για ποδοσφαιριστή! Εντυπωσιακή η αντίδραση του παίκτη
ΦΩΤΟ twitter

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γαλλία, με δημοσιογράφου γνωστού τηλεοπτικού δελτίου, καθώς έκανε ένα απίθανο ρατσιστικό σχόλιο για Αφρικανό ποδοσφαιριστή μπροστά στις κάμερες, σαν να μην έγινε τίποτα.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος του beIN Sports, Ντανιέλ Μπραβό, κατάφερε να στρέψει όλη τη χώρα εναντίον του, όταν μιλώντας για τον επιθετικό της Στρασμπούρ, Νούνο Ντα Κόστα, τόνισε “Έχει πολύ καλά στατιστικά. Έξι γκολ, πέντε ασίστ. Δεν είναι κι άσχημα για έναν μαύρο”.

Το σχόλιό του ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στη Γαλλία, με τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργάζεται να σπεύδει να δηλώσει: «Υπενθυμίζουμε ότι μαχόμαστε κόντρα σε κάθε τύπο διάκρισης, ειδικά κόντρα στο ρατσισμό, ενώ υπερασπιζόμαστε τη διαφορά και την ισότητα».

Εν μέσω έντονων αντιδράσεων δε και ο ίδιος ο δημοσιογράφος ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Ντα Κόστα, με τον επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι μάλιστα, όχι μόνο να δέχεται τη συγγνώμη του, αλλά να βγαίνει και στην υπεράσπισή του, σχολιάζοντας το γεγονός. «Μην ανησυχείτε, λεκτικά λάθη συμβαίνουν, επειδή δουλεύει πολύ. Σταματήστε του τα ματς μέσα στην εβδομάδα, σας παρακαλώ»,  έγραψε αστειευόμενος ο νεαρός, σε σχετική ανάρτησή του με τον Μπραβό στο twitter.

https://twitter.com/Nuno_DC/status/1113535570398130177

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις