Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Απίστευτο! Στα 2,23μ. “πέταξε” ο Ronaldo για την γκολάρα στη Γιουβέντους

Απίστευτο! Στα 2,23μ. “πέταξε” ο Ronaldo για την γκολάρα στη Γιουβέντους
Reuters

O Cristiano Ronaldo άφησε άναυδο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την γκολάρα που πέτυχε στο Juventus – Real Madrid. Η… προπόνηση που είχε κάνει και το “τρελό” άλμα στα 2,23 μέτρα!

Ανάγκασε τους οπαδούς της Γιουβέντους να αφήσουν στην άκρη την πίκρα τους και να τον χειροκροτήσουν. Και πως θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Ο Cristiano Ronaldo πέτυχε ένα από τα πιο όμορφα -δύσκολα γκολ όλων των εποχών και βοήθησε τη Real Madrid πάρει βρεθεί με το ενάμισι πόδι στους “4” του Champions League.

Συγκλονιστικό γκολ ο Ρονάλντο! Τον χειροκρότησαν οι οπαδοί της Γιουβέντους [vid]

Ο Πορτογάλος είδε την μπαλιά του Καρβαχάλ και έδειξε την τεράστια κλάση του, πιάνοντας ένα εκπληκτικό “ψαλιδάκι” και στέλνοντας την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Μπουφόν.

Ρεάλ και Ρονάλντο έκαναν «σμπαράλια» τη Γιουβέντους! Διπλό πρόκρισης για Μπάγερν

Σύμφωνα με τη μέτρηση που έκανε το “beIN Sports”, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύηκωσε το πόδι του στα 2,23 μέτρα, προκειμένου να βάλει το συγκεκριμένο “μαγικό” γκολ!

Να αναφέρουμε πως ο Ρονάλντο έφτασε τα 8 σε 5 ματς με αντίπαλο την Γιουβέντους, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου προημιτελικού της διοργάνωσης.

Το είχε κάνει… προπόνηση

Άξιο αναφοράς, πως -όπως δείχνουν και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο Ronaldo είχε… προβάρει το συγκεκριμένο τέρμα στην τελευταία προπόνηση της Ρεάλ.

https://twitter.com/FourFourTweet/status/981267359624200192

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Reuters

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις