Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Σοκάρει το “σκισμένο” κεφάλι του Σκρτελ! Έβγαλε το ματς γεμάτος ράμματα [vid, pics]

Σκρτελ
ΦΩΤΟ twiter

Ο Μάρτιν Σκρτελ είναι γνωστός για το δυναμισμό του στο γήπεδο, όμως αυτό που έκανε για χάρη της Φενέρμπαχτσε, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Αγωνίστηκε με “ανοιγμένο” κεφάλι και γεμάτος αίματα, σε ολόκληρο το 90λεπτο, πριν οδηγηθεί στο νοσοκομείο για να κάνει 10 ράμματα συνολικά.

Απίθανος εικόνες από το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Κασίμπασα για το πρωτάθλημα της Τουρκίας, με τον Μάρτιν Σκρτελ να πηγαίνει τον “ηρωϊσμό” για την ομάδα σε… άλλο επίπεδο.

https://twitter.com/_baranmavi_/status/990322641457172480

Ο Σλοβάκος στόπερ χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, με την τομή στο κρανίο του να είναι σοκαριστική. Κι όμως, όχι μόνο δεν βγήκε από το ματς, αλλά κάνοντας 5 ράμματα στο ημίχρονο, έβγαλε κανονικά ολόκληρο το παιχνίδι για την ομάδα του, η οποία και επικράτησε με 4-1 της Κασίμπασα, εκτός έδρας.

Η στιγμή του τραυματισμού

Οι σοκαριστικές εικόνες από τα αποδυτήρια κάνουν το γύρο του κόσμου, αφού ο παίκτης εμφανίζεται γεμάτος αίματα, πριν οι γιατροί του δέσουν το κεφάλι για να επιστρέψει στο γήπεδο.

https://twitter.com/RousingTheKop/status/990514477681532928

Μετά το τέλος του αγώνα πάντως, ο παίκτης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί χρειάστηκε να κάνουν άλλα 5 ράμματα, για να καταφέρουν να κλείσουν την ιδιαίτερα βαθιά πληγή του. Ο ίδιος πάντως, εμφανίστηκε σε καλή κατάσταση, μετά την περίθαλψή του.

https://twitter.com/illkayaslan/status/990372947801133056

Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά, που χρειάστηκε να υπερβάλει εαυτόν για την ομάδα του. Στο διάστημα που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Λίβερπουλ στην Αγγλία, ο Σκρτελ είχε αναγκάσει πολλές φορές τους οπαδούς των “κόκκινων” να τον αποθεώσουν για την… ψυχή του. Είχε χρειαστεί να κάνει και τότε μάλιστα, ράμματα στο κεφάλι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις