Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Από τον Ατρόμητο στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ζησόπουλος

Από τον Ατρόμητο στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ζησόπουλος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Ζησόπουλο. Στον Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο πολύπειρος αμυντικός.

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Γιώργος Ζησόπουλος. Οι Περιστεριώτες τον χαρακτήρισαν στην ανακοίνωση τους ως “παίκτη υπόδειγμα”.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα αμυντικό Γιώργο Ζησόπουλο.

Πρόκειται για ένα παίκτη υπόδειγμα με εξαιρετική παρουσία για όσο καιρό βρέθηκε στην ομάδα μας και θα θέλαμε να του ευχηθούμε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας».

Ο Γιώργος Ζησόπουλος με την ολοκλήρωση της συνεργασίας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα στον Ατρόμητο για την πολύ ωραία συνεργασία που είχαμε. Την περίοδο που ήμουν στην ομάδα πέρασα δύσκολες οικογενειακές στιγμές και όλοι μου στάθηκαν δίπλα σαν οικογένεια. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους φετινούς στόχους της γιατί έχει παίκτες που αξίζουν το καλύτερο και είναι άριστοι χαρακτήρες. Ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους τους ανθρώπους του Ατρομήτου».

Ο πολύπειρος αμυντικός δεν άργησε καθόλου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Ζησόπουλου. Γεννημένος στις 23 Μαΐου 1984 αγωνίζεται ως αμυντικός. Έχει παίξει σε Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό, Πανθρακικό, ΠΑΟΚ και Άρη. Στην ομάδα θα αγωνίζεται με τον αριθμό 13».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις