Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Από τον ΠΑΟΚ στην Μπαρτσελόνα! Φέρνει λεφτά ο… αποτυχημένος Όλσεν [pics]

Από τον ΠΑΟΚ στην Μπαρτσελόνα! Φέρνει λεφτά ο… αποτυχημένος Όλσεν [pics]
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ρόμπιν Όλσεν έφυγε από τον ΠΑΟΚ ως “γκαφατζής”, όμως μετά και τις εμφανίσεις του με τη εθνική Σουηδίας στο Μουντιάλ 2018, βρίσκεται στο “στόχαστρο” της Μπαρτσελόνα για την αντικατάσταση του Σίλεσεν στην ομάδα του Βαλβέρδε.

Από αποτυχημένος στον ΠΑΟΚ, στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα! Το δρομολόγιο του Ρόμπιν Όλσεν είναι πολύ πιθανό να έχει ως επόμενο “σταθμό” του, τη Βαρκελώνη, αφού η Μπαρτσελόνα έχει ψηλά στη λίστα της τον Σουηδό τερματοφύλακα.

Η εθνική Σουηδίας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την αμυντική της επίδοση στο Μουντιάλ του 2018 και ένας από τους λόγους είναι και ο τερματοφύλακάς της και πρώην γκολκίπερ του Δικεφάλου του Βορρά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη χώρα του, αλλά και την Ισπανία μάλιστα, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο “στόχαστρο” του Ερνέστο Βαλβέρδε και της Μπαρτσελόνα, η οποίοι και ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Σίλεσεν που ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Ρώμη για χάρη της Ρόμα.

Ακόμη κι αν οι “μπλαουγκράνα” δεν προχωρήσουν στην απόκξτηση του Σουηδού τερματοφύλακα, η αποχώρησή του από την Κοπεγχάγη θεωρείται δεδομένη φέτος το καλοκαίρι, με ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Βαλένθια να έχουν δείξει επίσης ενδιαφέρον για εκείνον. Την υπόθεση παρακολουθεί πάντως στενά και ο ΠΑΟΚ, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης διατηρεί ποσοστό και μάλιστα της τάξης του 20% για την ενδεχόμενη μεταπώληση του Όλσεν.

Τα δημοσιεύματα για Όλσεν

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις