Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποκάλυψη από το Ισραήλ: Η Bec Tero στα διοικητικά του Παναθηναϊκού! Αναλαμβάνει ρόλο και ο Γκραντ

Αποκάλυψη από το Ισραήλ: Η Bec Tero στα διοικητικά του Παναθηναϊκού! Αναλαμβάνει ρόλο και ο Γκραντ

Ένα ακόμα δημοσίευμα από τι Ισραήλ, εμπλέκει τον Παναθηναϊκό με τον Αβραάμ Γκραντ, ο οποίος και θεωρείται ένα από τα πρόσωπα που θα εμπιστευθεί ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, όταν και εφόσον αναλάβει την “πράσινη” ΠΑΕ. Αποκάλυψη και για εμπλοκή της εταιρείας Bec Tero.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος φαίνεται ότι έχουν “φουντώσει” το τελευταίο διάστημα, με δεδομένο ότι έχει μπει και ένα πρώτο χρονοδιάγραμμα για τη συμμετοχή του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην ΑΜΚ της “πράσινης” ΠΑΕ.

Στο πλαίσιο όμως αυτό, έχουν αυξηθεί και οι φήμες για την επόμενη ημέρα του Τριφυλλιού. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ παραιτήθηκε σήμερα κατόπιν εντολής του Γιάννη Αλαφούζου και από το Ισραήλ τονίζουν ότι στο δρόμο για την Αθήνα βρίσκεται ο Αβραάμ Γκραντ, ώστε να αναλάβει ρόλο στην ομάδα.

Το δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας one.co.il μάλιστα, αποκαλύπτει ότι στο πλευρό του πρώην προπονητή της Τσέλσι, αλλά και της Pan Asia του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, βρίσκεται και η εταιρεία Bec Tero, στην οποία ανήκει η ομάδα Τέρο Σασάνα της Ταϊλάνδης και πρόκειται για επιχειρηματικό όμιλο που δραστηριοποιείται στον τομέα της διασκέδασης στην Αφρική και στη Νοτιοανατολική Ασία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις